SALIBANDYPROFEETAT

Mikä on Salibandyprofeetat? Kuka ja miksi? Mikä juttu tää oikein on?

PODCASTIT

Profeetat tarjoavat äänihuulten kiristelyä säännöllisen epäsäännöllisesti kerran viikossa . Tarinat ja turinat ajankohtaisista aiheista ikivihreisiin kiistakapuloihin. Kuuntelusuositus täysi kymmenen!

SARJAT – POJAT

Profeettojen lempeässä, mutta tiukassa otteessa on poikien osalta A-ikäisten valtakunnalliset tapahtumat keskittyen sarjaan missä taistellaan Suomen Mestaruudesta.

ARTON MATKASSA

Pelireissut ovat elämyksiä. Hyppää Arton matkaan tutustumaan ottelutapahtumiin katsojan ja kannattajan näkökulmasta. Suomen salibandyhalleja paljon nähneellä on tarjolla peliraporttien lisäksi myös käytännön vinkkejä aina reittisuunnittelusta onnistuneeseen ravintotankkaukseen.

SÄBÄCORNER

Täällä pureudutaan pelin saloihin liikkuvan kuvan tarjoamia mahdollisuuksia hyväksi käyttäen. Pelin eri osa-alueita puidaan lennokkaan tyylikkäästi, mutta kunnioittaen kuulijan ja katsojan korvia. Play!

TOPIT

Kuka on paras ja miksi? Kenen lavasta irtoaa maukkaimmat syötöt tai kuka on sarjan kovin AV-pelaaja? Kuka Koutseista saa pelaajistaan parhaat puolet esiin ja kuka torjuu itsensä kenttäpelaajien painajaisiin? Profeettojen täysin mielivaltainen ja yksipuolinen raati tekee järjettömia päätöksiään tuijottamatta liikaa vain tilastoja. Kippis uudelle tavalla toimia!

PELIPLÄJÄYS

Pelitapahtumien yhteydessä tarjotaan selostusyritysten lisäksi ajankohtaiset analyysit ja arviot junnusarjojen tilanteista ja tapahtumista. Ennen peliä tarkastellaan joukkueiden voimasuhteita ja laaditaan ennakkoarviot. Koko kattaus siis tarjolla. Nauti!

MUMU

Mitä kaikkea MUuta MUkavaa onkaan luvassa sen aika näyttää. Ideoita ja ajatuksia on enemmän kuin aika antaa periksi joten mennään pikkuhiljaa eteenpäin. Tehdään niitä asioita jotka on mukavia ja joista nauttii – joku onkin joskus sanonut, että juuri sitä kutsutaan harrastukseksi.