K2J3 ”Ei kai kukaan suutu jos puhuu totta”

Kauden kolmas jakso pyörähtää kuulijoiden korville mukavasti kesken kiireisen peliviikonlopun. Höyrypäiden käsittelyssä on tällä kertaa useampikin aihe ja mahtuu joukkoon tällä kertaa vakavaakin asiaa. Reilu kolmevarttinen lienee taas kuuntelun arvoinen kokonaisuus.

Mikrofoneihin yskii tappavan tehokkaasti etäyhteyksien kautta Jari ”Jabba” Nissinen ja Tommi Manninen. Jakso löytyy myös Soundcloudista.

00.00 – 01.54
Aloitus ja lyhyt katsaus laitepäivityksiin. Kiitos F musiikki Suomenoja ja Aku Romppainen

1.55 – 08.18
A-poikien ensimmäisten kierrosten muutaman ensimmäisen pelin läpikäynti, Hawks vs Eräviikingit  sekä Indians vs Steelers . Tasaista vääntöä molemmissa peleissä.

08.19 – 21.47
Salibandyprofeetat.com -sivusto on avattu. Lyhyttä ja epämääräistä selitettä tarjoilee Manninen, jonka epäselvää ulosantia Jabba pyrkii suomentamaan jälleen ja korjailemaan minkä kerkiää. Säbäcornerin alle on lisätty Jabban Piinapenkki mikä ehdottomasti on kurkkaamisen arvoinen.

21.48 – 30.41
Pelien striimaamista käydään läpi. Olisiko mahdollista saada myös muille toimijoille kuvaamiset avoimeksi? Katsojat saisivat itse päättää, minkä lähetyksen katsovat ja mistä. Mistä A junioreiden pelit on nähtävissä? Miksi kaikki pelit eivät näy, vaikka niin mainostetaan? Salibandyprofeetat kannustavat porukkaa selostushommiin, saadaan lisää väriä ottelulähetyksiin.

30.41 –  40.21
Salibandyprofeetat ottavat osaa koronakeskusteluun ja suosittelevat maskien käyttöä kaikissa ottelutapahtumissa. Onko Salibandyliitolta tultava suositukset/määräykset, ennen kuin voidaan kenttätasolla toimia vai voivatko seurat olla itse aktiivisia ja luoda omia tapoja toimia koronaviruksen ennaltaehkäisyä silmällä pitäen. Osa seuroista jo omalla aktiivisella esimerkillä ovat ottaneet tästä asiasta koppia.

40.21 – 46.20
Häirintä ja kiusaaminen salibandyssa. Et ole yksin – kampanja esillä. Salibandyprofeetat ottavat osaa kampanjaan ja Tommi laittaa paidan myyntiin, josta lyhentämättömänä rahat eteenpäin.