K2J4 ”Alkaneen syksyn satoa”

Jälleen ennen viikonlopun rientoja pärähtää korville kauden neljäs tuotos. Mukaan mahtuu nöyristelyn lisäksi ripaus jopa lajiin liittyvää keskustelua.

Etäyhteyksien kautta tarinaa iskee tuttuun tapaan kaksikko Jari ”Jabba” Nissinen ja Tommi Manninen. Jakso löytyy myös Soundcloudista.

00.00 – 02.00
Startti ja anteeksi pyynnöt

02.01 – 19.05
A-poikien SM-sarja

SPV 15 – HAPPEE 8
SPV latasi taululle tuttuja numeroita

TPS 10 – INDIANS 3
TPS vakuuttavan kova kotonaan

STEELERS 4 – OILERS 10
Salibandyn suurkuluttaja Arto Kilponen aloittaa oman osionsa Salibandyprofeetat.com -sivustolla. Arton Matkassa on katsaus ottelutapahtumiin kannattajan näkökulmasta. Pelejä on tarjolla aina C2-pojista F-liigaan saakka. Myös tämä ASM -peli Steelers vs Oilers löytyy palstalta.

TIIKERIT 2 – HAWKS 5
Päävalmentaja Petteri Bergmanin mietteitä pelistä

19.06 – 23.37
Pelien Striimaus
Huppupeli tarjolla sunnuntaina 11.10.20, jonka tarjoilee Westend Indians ja Heimo TV. A-poikien peli tarjolla siis selostuksen kera ja vieläpä täysin ilmaiseksi. Popparit syliin ja sohvalle katsomaan. Miksi osa peleistä ei näkynyt viime kierroksella? Olisiko sittenkin katsojien kannalta hyvä, että pelejä voisi katsoa useammasta paikasta – tai edes yhdestä?

23.38 – 28.01
Mikä on F-Arpa ja mitä se tarkoittaa
F-liigan sivuilla kerrotaan arvan tuottojen menevän F-liigaseurojen hyväksi ja lisäksi arvan yhteydestä löytyy maininta ”tue nyt maailman liikuttavinta ja arvostetuinta salibandyliigaa”. F-arvan kerrotaan olevan F-liigan ja Lyhty-arpojen yhteystyöarpa. Arpajaislupa RA/2020/931 ja sitä koskevassa arpajaisinfossa kuitenkin kerrotaan arpajaistuottojen menevän lasten ja nuorten liikunta- ja harrastustoimintaan? Muidenkin ristiriitojen selvittämiseksi päätetään laittaa tarkentavat kyselyt eteenpäin F-arvan osalta.

28.02 – 31.12
Jabban mikitys!
Lähteekö Espoon karhu mukaan haasteeseen ja miltä mahtaisi kuulostaa Jabban murahtelu vaihtopenkin takaa?

31.13 – 32.42
En Ole Jouni -paita voi hyvin ja Et Ole Yksin -kampanjan osalta jatketaan uusilla ajatuksilla eteenpäin.

32.43 – 38.35
Lopuksi

Viikon ottelu. Tietenkin tuo aiemmin mainostettu Indians vs Oilers sunnuntaina. Helppo valinta tällä kertaa.

Jabba
Nostalgiapaloja ehdottomasti kuunteluun. Nykypäivää ja tilannetta salibandyssa on helpompi ymmärtää ja käsitellä kun ymmärtää mistä on tultu.

Tommi
”Sählyohjelma on Tuomo Reposen taidonnäyte ja juuri se mitä salibandyyn on pitkään kaivattu. katselusuositus täysi kymmenen! Tästä puhuttiin Jabban kanssa jo viime kaudella. Upeeta että tämä on olemassa.