K2J10 ”Missä mennään huippusäbä”

Kauden kymmenes pläjäys onkin sitten oikein kunnon juhlalähetys kun ääneen pääsee Huippu-urheilujohtaja Jarkko Rantala. Yli kahden tunnin tiiviin keskustelun aikana käydään läpi huippusäbän nykytilaa ja mietitään tulevaisuuden näkymiä unohtamatta historian merkitystä nykyhetkeen. Äänihuuliaan kiristelee ja suu vaahdossa omia sekavia ajatuksiaan kansan korville pyrkii väliin viljelemään etäyhteyksien kautta myös Jari ”Jabba” Nissinen ja Tommi Manninen. Jakso löytyy myös Soundcloudista.

00.00-06.30
Kuka ja mikä on Mukava Valkku ja miksi hän on irtautunut duosta?
Ylilyöntejä salibandykentillä. Onko pelaaja vastuussa ainoastaan itselleen vai pitäisikö miettiä myös yhteistyötahoja?


06.31-02.04.14
Salibandyn huippu-urheilun nykytilasta Profeettojen vieraana keskustelemassa Salibandyliiton Huippu-urheilujohtaja Jarkko Rantala.