K2J12 ”Tarkastelussa U16-poikien Maajoukkue ja sen toiminta”

Kauden kahdestoista lähetys näkee päivänvalon vain muutama hetki edellisen jälkeen. Kauhukaksikon suupieliä koristaa jälleen tuttu vaahto kun edellisen jakson aiheita kerrataan ja syvennetään tunnemyrskyjen kourissa. Etästudion tila saadaan rauhoittumaan vasta kun paikalle astelee linjoja pitkin U16-poikien Vastuuvalmentaja Janne Krankka avaamaan nuoriminpien Siniristilipun alla pelaavien talenttien toimintaa.

Lähes kaksituntinen pläjäys koostuu jälleen Jari ”Jabba” Nissisen ja Tommi Mannisen aavistuksen sekavasta olemuksesta ja ulosannista huolimatta myös salibandyaiheisista tarinoista. Jakso löytyy myös Soundcloudista.

00.00-13.22
Tarina jatkuu jakson 11 jälkimainingeissa – Mitkä kriteerit FBA joukkueilla on , miten toimintaa valvotaan? Tommi ottaa kantaa vielä edellisessä jaksossa antamaansa palauteryöppyyn. Ovatko profeetat muuttamassa toimintaansa nimimerkkien taakse? Sopimusten purkupykälistä keskustelua , minkälaisia purkupykäliä pelaajasopimuksessa on?

13.23-18.05
Positiivisia uutisia pääkaupunkiseudelle. Esport Oilersin seurarakenteessa muutoksia. Löytyykö junioripolun pelaajille pelipaikkoja “farmijoukkueesta”?

18.06-25.19
Sopimusasioihin Tommi ottaa vielä kantaa, mitkä ovat ne pienet asiat , joihin kannattaa kiinnittää huomiota esim. Varusteasioissa. Sopimuksen tulkinnanvaraiset asiat tulee olla selviä molemmille osapuolille.

25.20-45.01
Profeetat suurentavat hiekkalaatikon rajoja ja pureutuvat F-liigan asioihin. -Positiivinen nosto otteluiden kuvaamisista. Kuitenkin peräänkuulutetaan selostajien ja kommentaattorien tietojen tuomista lähetykseen mukaan. Katsojien olisi hyvä tietää , miksi selostajat/kommentaattorit puhuvat ns. Kotiinpäin. Miten korona vaikuttaa pelaajiin? Pelaajien suoritukset heittelevät kentällä, voiko vaikutus johtua esimerkiksi siitä , että pelaajien korvauksia on mahdollisesti jouduttu pienentämään? Onko pelaajayhdistys vielä hengissä. Jos sitä ei ole , sille selkeä tarve on. Tulisiko pelaajayhdistys olla Salibandynliiton alla .

45.02-50.47
Podcastit salibandykentällä ovat kasvaneet, niitä mahtuu toki myös lisää. Seurat mukaan podcastien tekoon. Tommi toivoo myös Salibandyliitolle omaa podcastia. Jabba yllätettiin melko mielenkiintoisella kysymyksellä “ ovatko Profeetat tekemässä omaa pudotuspeliennakkoa F-liigan osalta”?

50.48- 01.51.50
Mitä eroa on vastuuvalmentajalla ja päävalmentajalla? Vieraana U16 maajoukkueen Vastuuvalmentaja Janne Krankka