PELIPLÄJÄYS


Pelipläjäys on sellainen sanahirviö kuin ottelutapahtumakokonaisuus, jonka aikana on tarkoitus tarjoilla selostuksen lisäksi arviot ja analyysit junnusarjojen sarjatilanteista, peleistä ja tapahtumista. Ennen peliä laaditaan myös tiukat analyysit ja ennakkoarviot joukkueiden voimasuhteista.


Salibandyliitto on antanut ohjeistuksen koskien sarjojensa ottelutapahtumia ja tämän johdosta Salibandyprofeetat joutuvat jättämään tämän osa-alueen ainakin tässä vaiheessa pois tarjonnastaan, mutta jäävät odottelemaan vesi kielellä Solidsportin tarjoamaa laadukkaasti tuotettua loppuottelusarjaa huhtikuussa 2021 ainakin A-poikien osalta. Rock!

Q: Onko mahdollista edelleen striimata otteluita YouTuben kautta?

A: Kyllä on. Salibandyliiton sopimus SolidSportin kanssa koskee Salibandyliiton alaisten sarjojen otteluiden kaupallista striimausta – toisin sanoen maksullisia striimejä. Edelleen siis YouTuben tai muiden vastaavien palveluiden kautta otteluiden lähettäminen on täysin luvallista, kunhan niiden katsominen on maksutonta eikä kotijoukkue ole tekemässä ottelusta omaa striimiään. Salibandyliitto kuitenkin suosittelee tutustumaan SolidSportin tarjoamiin mahdollisuuksiin.

(salibandy.fi; ohjeistus salibandyliiton alaisten sarjojen ottelulähetyksiä koskien)

Salibandyliiton alaisten sarjojen ottelulähetyksiä koskeva tietopaketti tarkempaan tarkasteluun tästä: